S5 Corpway - шаблон joomla Оригами

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
e-Pemfailan


Pemfailan rayuan kastam secara atas talian (online) boleh dilakukan dengan mengisi butir-butir yang diperlukan di dalam Borang A (Notis Rayuan) yang disediakan di dalam Portal Tribunal Rayuan Kastam. Proses penerimaan rayuan iaitu pendaftaran rayuan dilakukan oleh Pejabat Tribunal melalui Aplikasi My e -TRK yang juga disediakan di Portal Tribunal Rayuan Kastam. Melalui Portal ini juga, perayu boleh menyemak kedudukan rayuan dan butir-butir rayuan. Pemfailan, pendaftaran dan penyemakan rayuan secara atas talian merupakan prosedur tambahan kepada pemfailan di kaunter. Walaubagaimanapun, perayu masih boleh memfailkan rayuan di kaunter jika perayu memilih untuk tidak memfailkan rayuan secara atas talian.

Keputusan Rayuan

Akta Dan Peraturan

GLOSARI KES RAYUAN

Statistik Pelawat

Hari Ini 25

Semalam 35

Minggu Ini 25

Bulan Ini 1261

Jumlah Pelawat 141771